KIRIKKALE
25°
03:20

Öğleye kalan Süre

Kayıp çocuk, jandarma tarafından bulundu

Kırıkkale’nin Hasandede Köyü’nde oyun oynamak için dışarıya çıkan ve ortadan kaybolan 7 yaşındaki çocuk, jandarma ekipleri tarafından bulundu. Evinden 3 kilometre uzaklıkta bulunan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


3 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU
Kırıkkale’nin Hasandede Köyü’nde meydana gelen olayda, 7 yaşındaki Rüzgar S. Öğle saatlerinde oyun oynamak için evden ayrıldı. Evin arka tarafında oyun oynamaya başlayan Rüzgar S. Bir süre sonra ortadan kayboldu. Çocuğunu göremeyince endişeye kapılan aile, civar çevrede çocuğu arasa da bir türlü bulamadı. Aile durum üzerine jandarma ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, köylüler ile birlikte 40 kişilik bir ekip oluşturdu. Küçük çocuğun oynadığı yeri ve gidebileceği yerleri hesaba katan jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı. Havanın kararmasına rağmen aramalara ara vermeyen ekipler, 7 saatin sonunda, 21.00 sıralarında Rüzgar S.’ye ulaştı. 

BABASININ YANINA GİTMEYE ÇALIŞMIŞ
Evlerinden yaklaşık 3 kilometre uzakta bitkin halde bulunan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaklaşık 7 saat boyunca dışarıda kalan Rüzgar S., kendisini bulan ekiplere acıktığını, susadığını ve korktuğunu söyledi. Öte yandan, küçük çocuğun babasının çalıştığı tarlaya gitmek için evin yakınından ayrıldığı ancak bir süre sonra yolunu şaşırarak kaybolduğu öğrenildi. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42818

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171