°

Kaplan: “Türkiye kalıcı barışa yaklaşıyor”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, PKK ter*r örgütünün fesih kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, PKK terör örgütünün fesih kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kaplan, bu gelişmenin Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kalıcı barış yolundaki ilerleyişine önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Milletvekili Kaplan yaptığı açıklamada, "Terörsüz bir Türkiye; barışın, istikrarın ve kardeşliğin öncüsü olacaktır. Terörsüz Türkiye’nin kazananı tüm milletimiz olacaktır" dedi.

HUZUR ORTAMI OLUŞUYOR

Açıklamasında yeni döneme dair umutlarını da paylaşan Kaplan, "Bu sürecin ülkemizde kalıcı barışın, demokratikleşmenin ve huzur ortamının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Kaplan, Türkiye’nin teröre karşı yürüttüğü kararlı mücadelede elde edilen kazanımların, milletin birlik ve dayanışmasıyla daha da pekişeceğini belirterek, ülkenin aydınlık geleceğine olan inancını yineledi.

İlginizi Çekebilir

Şok uygulamalarda 8 araca ceza!

İlginizi Çekebilir

Emlak danışmanları sınavda ter döktü

İlginizi Çekebilir

Taksi ücretleri zamlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55235

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171