KIRIKKALE
25°
01:40

Öğleye kalan Süre

Kaplan, mazbatasını aldı

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında AK Parti’den milletvekili seçilen Mustafa Kaplan, Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Kırıkkale için mücadele edeceklerini vurgulayan Kaplan, “Her alanda Kırıkkale için çalışacağız” dedi.


GENİŞ KALABALIKLA YÜRÜDÜLER 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimi heyecanı yaşanmıştı. Seçim kapsamında AK Parti’den birinci sıra aday olan Mustafa Kaplan, vatandaşların desteğini alarak TBMM’ye giden isimler arasında yer aldı. Kaplan, yeni dönem için Seçim Kurulu tarafından düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Kaplan, parti binasından kalabalıkla birlikte Adliye binasına kadar yürüdü. Daha sonra burada 
Adliye Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Kaplan, İl Seçim Kurulu Başkanı Selda Barış'tan mazbatasını aldı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ 
Kaplan, milletvekilliğinin Kırıkkale'ye hayırlı olmasını dileyerek, mazbatayı şahsı adına değil, tüm teşkilatı ve Kırıkkale adına teslim aldığını söyledi. Gazetekale mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Kaplan, “Bu dönem inşallah hepimize şehrimize hayırlı olur. Bu mazbatayı şahsım adına değil, Kırıkkale adına teslim alıyorum, partim ve davam adına alıyorum. Milletimize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet yapabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN KAZANACAK 
“Bizim seçimimiz bitmedi. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah yeniden seçeceğiz ve yatırımlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Yeni dönemde daha fazla yatırımlar konusunda hızlı bir şekilde önceki yatırımlarımızın takibini yapacağım hep birlikte Cumhur İttifakı kapsamında mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Törene, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Bahadır Kılıç, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “Bayramlar, sevgi ve paylaşma günleridir”

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan, emeklilerin taleplerini iletti

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’e Organize Sanayi Bölgesi kurulacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74028

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171