°

Jandarma aranan şahısları yakaladı!

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.


CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kırıkkale Merkez İlçesinde yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan M.D. (E-26) ile 2 yıl hapis cezası bulunan K.K. (E-51) isimli şahıslar tutuklandı. M.D., "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçundan, K.K. ise "Vergi Kanununa Muhalefet" suçundan aranmaktaydı.”

HALKIMIZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

“Her iki şahıs da Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucu yakalanarak, Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, adaletin sağlanması ve halkın güvenliğinin temini için aranan şahıslarla mücadeleye devam edeceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

İlginizi Çekebilir

Yeşilay'dan Teknoloji Bağımlılığı Alarmı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale bu operasyonu konuşuyor! Sanki savaş çıktı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17702

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171