KIRIKKALE
32°
01:38

İkindi'ye Kalan Süre

İYİ Parti, kongreye Kuzucu ile gidecek 

2023 yılında yapılması planlanan seçim kapsamında kongre süreçlerini hızlandıran İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nda il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı adaylığında son noktayı mevcut başkan Bülent Şükrü Altınışık koydu. Altınışık, “Kongrede il başka


MERKEZ İLÇE ADAYI ARAP OSMAN BARAN 
İYİ Parti’de merakla beklenen il başkanlığı süreci sonuçlandı. Parti teşkilatıyla bir araya gelen İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, il başkanlığı kongresine Yavuz Kuzucu ile merkez ilçe başkanlığı kongresine ise Arap Osman Baran ile gidileceğini duyurdu. Altınışık, “Birlik ve beraberlik içerisinde kongre sürecimizi tamamlayalım. Ben milletvekilliğine aday adaylık başvurucu yapacağım. İnşallah partimizi hem ülke genelinde hem de Kırıkkale’de birinci parti yapmak için mücadele sergileyeceğiz” dedi. 

KIRIKKALE NEDEN 3-0 YAPMASIN 
Önümüzdeki süreçte yapılacak olan genel seçimlere sıkı şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Altınışık, “Ben milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapacağım ve kendime bir seçim ofisi tutacağım. Saha çalışmalarımı partimle birlikte hem burada hem de orada yürüteceğim. Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa da her zaman yanlarında olacağım. Bugüne kadar bütün partilerden çok biz çalıştık. Bütün partilerden çok hepimiz çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını koyarak çok çalıştık. İYİ Parti Kırıkkale’de neden 3-0 yapmasın. Kongre sürecinde hem parti içerisinde hem de parti dışarısında karşılaştığım manzaralar karşısında geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımdan bir yazı yazma mecburiyetinde kaldım. 

KİMSE ELİNE ŞARAP ALIP KAHRAMAN YAPAMAZ
“Benim üslubum bu değil, benim yapım bu değil, benim yüzümün bir tarafı bu değil ama yüzümün öbür tarafı o yazdıklarım. Hiç kimse bu milletin sizlerin emeğine, çabasına ve gayretine, evine oturup iki bardak şarap çekip eline telefonu alıp kahramanlık yapamaz, İYİ Parti’ye dışarıdan adam tayin edemez.  Ona da müsaade etmeyiz. Koyunsak o kadarda değil, boynumuzu uzatıp herkese kestirmeyiz. Herkes haddini bilecek, bu partinin 4 bin üyesi var. Bu partinin her üyesi ve istifa edenleri de şerefli. Hem görevde bulunanlar hem de istifa edenlerinin bir yerlere aday olmak hakkı. gazetekale.com. Ama birileri bu partide bir bardak çay içmeden, büro siyaseti yaparak buraya birilerini tayin ediyor, ilçe başkanı tayin ediyor, yok efendim birilerine delege ağalığı imasında bulunuyor. Gerekirse delege ağalı da yaparız, gerekirse aday da belirleriz. Mesele partimizin huzuru, partimizin ahengi.” 

PARTİDE GRUPLAŞMALAR, ADAMCILIKLAR BAŞLADI 
“Yaklaşık 1 aydır kongre süreci konuşulur. Adaylar çıktı ve çıkıyor. Genel merkezimizin bir tavsiye kararı var. Mümkün olduğu kadar ilçelerde, illerde tek aday gitmeye çalışın. Kavga olmasın, kırgınlık olmasın, iki testi birbirine vurunca biri kırılmazsa birisi çatlar. Çatlatmadan kırmadan dökmeden tek adaylı gidin denildi genel merkezden. Genel merkezimizin tavsiye kararı il başkanı olarak önce bir aday kimler olacak diye baktım. İki isim öne çıktı burada. Yavuz Kuzucu ve Arap Osman Baran. Merkez ilçede de 3 isim öne çıktı. Adaylık sürecinde partinin içerisinde gruplaşmalar başladı, adamcılık başladı. gazetekale.com. Bu kongre yarın bir gün bitecek ve bu parti hiç kimseye de kişisel ikballeri için temin etme yeri değil.”

GENEL VE YEREL SEÇİME SİZ GÖTÜRECEKSİNİZ 
“Ben bu iki adayı çağırdım ve bu sürecin böyle gitmeyeceğini genel merkezin her ne kadar tavsiye kararı olsa da, ilçelerde de ilde de tek adaylı gitme kararı aldık. İl teşkilatımız ve merkez ilçe yönetimimizle aldığımız karar sonucunda istedikleri şöyle bir tablo görmek istiyorlar il başkanlığında Yavuz Kuzucu, merkez ilçe başkanlığında da Arap Osman Baran. Aldığınız bu sorumluluk çok önemli. Bir genel seçime, bir yerel seçime siz taşıyacaksınız. Çok büyük bir vebal, çok büyük bir sorumluluk alıyorsunuz. Dikkat edeceksiniz. Kısacası bugün burada şunu bitirmek için bu toplantıyı yaptım. İçeride dışarıda konuşuluyor. Birileri aday çıkarıp duruyor, İYİ Parti il teşkilatı olarak aldığım yetkiye dayanarak söylüyorum.” 

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİN SORUMLULUĞU VAR 
“Biz Kırıkkale’de il başkanlığına tek aday yavuz kuzucuyla gidiyoruz, merkez ilçe başkanlığına da Arap Osman Baran ile gidiyoruz. Sizden tek ricam şu bu ikisi de sizin kardeşiniz sizin evladınız sizin arkadaşınız. Bunlar kavga ederse de sebebi sizsiniz ve benim bunlar birbirinin ağzını yalarsa da sebebi sizsiniz ve biziz. İkisin de bu partiye emeği var diğer arkadaşlarımızın da var ama bu süreci böyle geçireceğiz. Sizden bu iki arkadaşıma destek istiyorum, onlara destek olun yardımcı olun. Dışarıda konuşulanlara meydan vermeyin. İki tane sarhoşun konuşmalarına beğeni koyan paylaşımlarına yorum yazanlar var. Yapmayın biz bir aileyiz. Bugün yavuz geldi yarın gidecek başkası gelecek. Bu koltuk sizin. Bu koltuğa sizin kardeşleriniz gelecek” dedi.

BARAN: "HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"
Merkez İlçe Başkan adayı Arap Osman Baran, "Partimizin ikinci kongresinde bu partinin yönetimine girdim. Sağolsun başkanımız bize görev verdi. Üçünü kongremizde ise merkez ilçe dedik il başkanlığı dedik. Ben iyi partimizin daha güçlü olabilmesi için fedakarlık yaptım. Önce insan önce emek ikisine de değer verilirdi. Bu partimizin buralara gelmesinde başkanımızın büyük katkıları oldu. Biz merkez ilçe başkanlığını kabul ettik. Bundan sonra Yavuz başkanımızla el ele verip partimizin çıtasını daha yükseğe çıkaracağız. 3 vekil çıkarmak bizim çabamız olacak" dedi.

KUZUCU: "İNŞALLAH 3 VEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ"
Kırıkkale İYİ Parti İl Başkan adayı Yavuz Kuzucu ise "Hiç bir menfaat gözetmeksizin hep birlikte gayret gösterdik. Yönetim kurulu üyesi bulamadığımız günler oldu. Bugün birden fazla  adaylarımız çıktı.Ben başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 3 vekilliğin 3'nü alacağız ve gayret göstereceğim. Bütün dava arkadaşlarımızın Kalbini kırmadan iktidara yürüyeceğiz.''dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

MKE’ye tasarım ödülü 

İlginizi Çekebilir

Hayvan pazarına denetim

İlginizi Çekebilir

İki çocuk annesi Hayriye'den 3 gündür haber alınamıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72529

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171