°

İnşaat atıklarını boşaltan kamyon, uçuruma yuvarlandı

Kırıkkale’de inşaat atıklarını boşaltan kamyon metrelerce aşağıya kaydı. Olayda yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı.


SÜRÜCÜ TEDAVİ ALTINA ALINDI 
Kentteki bir inşaat firmasına ait kamyon inşaat atıklarını boşaltmak için Ahılı köyü hafriyat alanında boşaltım yaptığı esnada toprakla birlikte metrelerce yükseklikteki uçurumdan aşağıya kaydı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan olayda yaralanan sürücü, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyonda da maddi hasar oluştu.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Emeklilerden depremzedelere yardım desteği

İlginizi Çekebilir

Şehit Erdem Mut, dualarla anıldı

İlginizi Çekebilir

Öztürk, Kırıkkale’nin sağlık sorunlarını iletti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39441

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171