KIRIKKALE
25°
03:54

İmsak'a Kalan Süre

Hacılar Kasabası’nda muhteşem festival 

Hacılar Belediyesi, sosyal ve kültürel alanda önemli bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Kültür ve Sanat Festivali’nde yüzlerce vatandaşa unutulmaz bir gün yaşattırdı. Festivale katılanlar, yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya e


YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER 
Vatandaş odaklı sosyal ve kültürel çalışmalarına hız kazandıran Hacılar Belediyesi, Kültür ve Sanat Festivali düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe katılan yüzlerce vatandaş unutulmaz bir gün yaşadı.  Hacılar Kasabası Meydanı'nda gerçekleştirilen 'Kültür ve Sanat Festivali' etkinliğinde yöresel sanatçılar, Grup Griss, şiir dinletisiyle Efe Fatih Gültekin ile Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı.

FESTİVAL BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Festival, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP parti yönetimi, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, diğer siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, katılan herkese teşekkür etti. Bu gibi etkinliklerin birlik ve beraberlik sergilediğini ifade eden Koyuncu, “İnşallah imkanlarımız dahilinde bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

KOYUNCU: “MÜCADELEMİZ SİZLER İÇİN”
Hacılar Kasabası’nın her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Koyuncu, “Bizler belediye olarak vatandaşlarımız için gece gündüz çalışıyoruz. Kasabamızın içerisinde eksik bulunan bütün noktalarda belediye hizmetlerimizi yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Kasabamız her yönüyle gerçekten dikkatleri üzerine çeken bir konum halinde. Bizim yaptığımız bütün çalışmalar sizin için, Hacılar Kasabamız için. Festivalimize tekrardan hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi. Konuşmaların ardından festivalde çeşitli gösteriler sunuldu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Hacılar Belediyesi’nden eğitime destek

İlginizi Çekebilir

Gençler neredeyse biz oradayız

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası festivale hazırlanıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86645

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171