KIRIKKALE
24°
01:43

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi değerlere sahip çıkıyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla Mezarlık Hizmetleri Birimi tarafından bayram öncesi genel temizlik ve bakım çalışması başlatıldı. Türkyılmaz; “Evlerinden çıkamayacak olan vatandaşlarımızın mezarlık bakımını geçen sene olduğu gibi


GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar bu sene pandemiden dolayı sadece cenazesi olan vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Buna rağmen Yahşihan Belediyesi ekipleri Başkan Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla Yahşihan Acısu Mezarlığındaki mezarlık bakımlarını düzenli olarak yapıyor. Yahşihan Belediyesi Mezarlıklar Birimine bağlı ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizliyor. Mezarlıklar, yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

MEZARLIK BAKIMLARINI YİNE BİZ ÜSTLENİYORUZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan Acısu mezarlıklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yahşihan Acısu Mezarlığında genel çapta temizlik ve bakım çalışmasının yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz; “Saygıdeğer vatandaşlarımız, Ramazan Bayramı yaklaşırken pandemi sebebiyle evinden çıkamayacak olan vatandaşlarımızın mezarlık bakımını geçen sene olduğu gibi yine biz üstleniyoruz. 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattımızdan irtibata geçerek Yahşihan Acısu Mezarlığında bulunan mezarlık bakımlarınızı ekiplerimize yaptırabilirsiniz. Siz merak etmeyin, biz Yahşihan Belediyesi olarak değerlerimize her zaman sahip çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13492

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171