KIRIKKALE
26°

Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu, e-twinning projelerini başarıyla tamamladı

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Hacılar Kasabası Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu öğrencileri 'Masalsı Felsefe' ve 'Okuyorum Eleştiriyorum, Yazıyorum' isimli e-twinning projelerini başarıyla tamamladı.


“ÖĞRENCİLER DÜŞÜNME VE ANLAMA BECERİLERİNİ GELİŞTİRDİ”
Öğrencilere proje katılım belgeleri ve ödülleri Okul Müdürü Ercan Ayan, Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır, İngilizce Öğretmeni Çiğdem Kavlak ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi  Öğretmeni Havva Ünlü tarafından takdim edildi. Okul Müdürü Ercan Ayan, e-twinning projeleri ile öğrencilerin teknolojiyi doğru ve nitelikli kullanma becerilerini geliştirdiklerini ve projelerde olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Okul Proje yürütücüsü, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Havva Ünlü; “ Masalsı Felsefe projesi ile öğrencilerimiz on ay boyunca masallar üzerinden P4C (Çocuklar için Felsefe)  yöntem ve teknikleri ile düşünme ve anlama becerilerini, özenli, eleştirel ve işbirlikçi düşünme özelliklerini geliştirmişlerdir. Okuyorum, Eleştiriyorum, Yazıyorum projesi ile ise öğrencilerimiz, sekiz ay boyunca okuma, anlama, yorumlama ve değerlendirme gibi pek çok olumlu kazanım ve beceriler geliştirmişlerdir" dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54349

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171