KIRIKKALE
27°
04:17

Öğleye kalan Süre

MHP’li Öztürk: “Seçimden seçime değil, daima yanınızda ve emrinizdeyim”

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale’nin mahallelerini dolaşarak, vatandaşların derdini dinledi. Her zaman Kırıkkaleli vatandaşların yanında olduğunu belirten Öztürk, “Seçimden seçime değil, daima yanını


“MİLLETTEN SOYUTLANMIŞ BİR SİYASETE KARŞIYIM”
Siyaset anlayışının vatandaşla içi içe olmak üzerine kurulu olduğunu kaydeden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Benim siyaset anlayışımda seçimden sonra ortalıktan kaybolmak, telefon numarası değiştirmek ya da telefonlara cevap vermemek gibi milletten soyutlanmış bir yaklaşım hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktır,” ifadelerine yer verdi.

DERTLERE ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYOR
Her zaman hemşehrilerinin yanı başında ve bir telefon kadar uzağında olduğunu belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, hemşehrilerine hizmet etmek, dertlerine çözüm bulabilmek için çalışmalara devam ediyor. Ziyaretlerini yanında sadece eşiyle birlikte gerçekleştiren Öztürk, Kırıkkaleli hemşehrileriyle birebir sohbet edip, onların dertlerine çözüm üretmeye çalışıyor.

“ONLARIN MUTLULĞU BENİM MUTLULUĞUM”
“Hemşehrilerim şunu çok iyi bilsinler ki, hem kapım, hem telefonum, hem de gönlüm sonuna kadar onlara açıktır,” diyen MHP’li Öztürk, “Hemşehrilerimin yüzü güldükçe benim de yüzüm güler. Her zaman ifade ettiğim gibi, Onların mutluluğu benim mutluluğum, onların hüznü benim hüznümdür,” şeklinde konuştu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45385

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171