KIRIKKALE
25°
01:21

Yatsı'ya Kalan Süre

Genç kadının oğlunun gözleri önünde öldürüldüğü ortaya çıktı

Dün Kırıkkale’de kan donduran bir cinayet işlenmiş ve 29 yaşındaki cani koca, 26 yaşındaki eşini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, evde yaralı kadın, cani koca ve çiftin 4 yaşındaki oğulları ile karşılaşmı


OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ
Dün Kırıkkale’de akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. Kıbrıs Caddesi Çelik Çekme Blokları’nda meydana gelen olayda, 5 yıllık evli olan Sezer Başkaya (29) ile eşi Hacer Başkaya (26) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sezer Başkaya, eline aldığı bıçakla Hacer Başkaya’yı boynundan bıçakladı. Gürültüyü duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Cani koca Sezer Başkaya, olay yerine gelen polis ekiplerine kapıyı açmadı. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, evin içerisinde talihsiz kadını kanlar içinde buldu. Yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan Hacer Başkaya, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Sezer Başkaya, emniyet ekiplerince gözaltına alınırken, evde bulunan küçük çocuk olay yerinden uzaklaştırıldı. Ardından yapılan soruşturmada, küçük çocuğun cinayet anında orada olduğu ve genç kadının oğlunun gözleri önünde öldürüldüğü ortaya çıktı. 

“ANNEME GİTMEK İSTİYORUM”
Öte yandan, Hacer Başkaya’nın adli tıp kurumundaki otopsi işlemleri devam ederken, 4 yaşındaki H.M.B.’nin “Anneme gitmek istiyorum” diye ağladığı da duyuldu. Eşini boğazından bıçaklayarak canice öldüren Sezer Başkaya ise emniyetteki işlemlerinin ardından, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89423

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171