KIRIKKALE
21°

“Evde sabun paketleyerek para kazanın” diyerek ev kadınlarını dolandırdılar

Evde sabun paketleme vaadi ile Kırıkkale de dahil olmak üzere 17 ilde bir çok kişiyi dolandıran suç şebekesi çökertildi.


İŞE ALINMAK İÇİN 550 LİRA YATIRDILAR
Mersin merkezli bir dolandırıcılık şebekesi, ev kadınlarını para kazanma vaadi ile dolandırdı. Evde sabun paketleyerek ayda 2 bin 500 lira kazanma vadinde bulunan şüpheliler, kadınlardan işe alınmaları için 550 lira para talebinde bulundular. Evlerine ek gelir sağlamak isteyen kadınlar ise kendilerine verilen hesap numarasına istenilen tutarı yatırdılar ancak söz konusu şahıslardan bir daha geri dönüş alamadılar.

17 İLDE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDILAR
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise gelen ihbarlar üzerine inceleme başlattı. Sosyal medya hesaplarını takibe alan polis ekipleri kısa süre sonra 8 kişinin kimliğine ulaştı. Dolandırıcılık şebekesinin Kırıkkale de dahil olmak üzere 17 ilde birçok kişiyi dolandırdıklarını tespit eden polis ekipleri, 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96140

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171