KIRIKKALE
24°
03:54

Öğleye kalan Süre

Baran; “Futbolumuzu hem izleyen hem oynayan büyük keyif alacak”

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da çalışmaların 2’nci etabına geçildi. Hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nihat Baran, “İzleyenlerin keyif alacağı futbol oynayan bir ekip oluşturma arzusundayız


ÇALIŞMALARIN 2’NCİ ETABI BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e yükselen ve burada ilk sezonunu geride bırakan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 2021-2022 Futbol Sezonunun hazırlıklarına başladı. Deneyimli teknik adam Nihat Baran ile birlikte Ankara’da çalışmaları sürdüren Kırıkkalespor, çalışmaların ikinci etabına geçti. 

“KIRIKKALESPOR’UN BAŞARIYI YAKALAYACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK”
Takımla birlikte Ankara’da bulunan ve burada takımı çalıştıran Kırıkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç oyuncuları da değerlendireceğini belirten Baran, “"Bundan sonra yapacağımız çalışmalar ve hazırlık karşılaşmaları ile kafamdaki sistemi oturtacağız. Liglerin başlamasıyla da hem izleyenler hem de oynayanlar büyük keyif alacaklar. Genç oyuncuları da zaman zaman değerlendireceğiz. Başkanımız Veli Uça başta olmak üzere yönetim kurulu ve taraftarlarımızın desteği ile Kırıkkalespor’un başarıyı yakalayacağından şüphem yok” dedi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69635

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171