KIRIKKALE
27°
00:10

Akşam'a Kalan Süre

Baloğlu’ndan ‘Ramazan’ mesajı

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ramazan Ayı başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baloğlu mesajında, “Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine ve hemşehrilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.


M“TÜM DUALARIN KABUL OLMASINI DİLİYORUM”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ramazan Ayı başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan Ayı için “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş” diyen Başkan Baloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, milletimize, hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını diliyorum. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Aleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Ülke olarak mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgının bir an önce sona ermesini diler, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Alemine ve hemşehrilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

  •  

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29024

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171