KIRIKKALE
25°
01:17

Akşam'a Kalan Süre

Gelecek Partisi İl Başkanlığına Korkmaz atandı

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında görev değişikliği yaşandı. Yaklaşık 11 aydır il başkanlığı görevini yürüten Gülfem Betül Ekinci’nin yerine Murat Korkmaz atandı.


KORKMAZ, ATAMA YAZISINI TESLİM ALDI
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kararı ile Kırıkkale İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. 22 Ağustos 2020 tarihinde Davutoğlu’nun kararı ile Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Kurucu İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci, görevini Murat Korkmaz’a devretti. Korkmaz, atama yazısını Genel Başkan Davutoğlu’ndan teslim aldı. 

“YENİ BAŞKANA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Atama kararını sosyal medya hesabından duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci; “Yaptığımız istişareler neticesinde Kırıkkale İl Başkanımız olarak Sayın Murat Korkmaz Bey’in ataması gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle; Kurucu İl Başkanımız Gülfem Betül Ekinci Hanım’a teşekkür ediyor, yeni il başkanımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70995

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171