Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, okul sporları kapsamında düzenlenen müsabakalara katılacak sporcular ve antrenörler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yıldız kızlar voleybol müsabakasıyla açılış coşkusu doruğa ulaştı ve sporcuların ilk vuruşu ile okul sporlarına resmi olarak start verildi.
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, okul sporlarının öğrencilerin fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Sporun gençler arasındaki dostluk, takım ruhu ve fair-play bilincini geliştirdiğini belirten Güneş, “Öğrencilerimiz, antrenörlerimiz ve beden eğitimi öğretmenlerimizle birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Açılış töreni, öğrencilerin sergilediği gösteriler ve öğretmenlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Yeni eğitim öğretim yılı boyunca düzenlenecek okul sporları müsabakalarının, Kırıkkale’de gençlerin spor kültürünü güçlendirmesi ve yeteneklerini geliştirmesi açısından önemli bir fırsat sunması bekleniyor.
Türk Kızılay’dan roman çocuklar Kur’an Kursu
Kırıkkale’de fahiş aidatlara karşı denetim başlıyor!
Tanrıverdi: “Teröristle masaya oturmayız!”
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171