KIRIKKALE
21°
04:55

Öğleye kalan Süre

Ev değil, adeta cephanelik!

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Jandarma ve Polis ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon sonucunda bir evde adeta cephanelik çıktı. Evde yapılan araştırmada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.


DEDEKTÖR KÖPEĞİ KONUK DESTEK VERDİ 
Keskin ilçe jandarma komutanlığı ve istihbarat şube ile kaçakçılık organize suçlarla mücadele müdürlüğünde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Keskin ilçesinde bir şahsın evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyona dedektör köpeği “Konuk”ta destek vererek, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 


486 ADET TABANCA MERMİSİ BULUNDU
(1) adet mauser marka uzun namlulu silah, (1) adet bulundurma ruhsatlı ceska cz 75 marka tabanca ve tabancaya ait (3) adet şarjör, (1) adet ruhsatsız Astra marka tabanca ve tabancaya ait (1) adet şarjör, (3) adet ruhsatsız Av Tüfeği, (486) adet 9 mm tabanca mermisi, (42) adet 7,65 mm tabanca mermisi, (53) adet 12 cal av tüfeği fişeği, (43) adet 7.62 mm çeşitli uzun namlulu silah mermisi, (12) adet 7,62 mm Mauser uzun namlulu silah mermisi, (6) adet Kurusıkı tabanca mermisi, (2) çift tabanca el kabzesi ele geçirildi. 

3 BİN 855 TL PARA CEZASI VERİLDİ 
Yapılan operasyon sonucunda malzemelere el konuldu. Keskin Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanıldı. Şüpheli şahsa 3 bin 855 TL para cezası verildi. Şahıs, ifadesinin alınmasının arıdan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırşehir, Karaman, Niğde, Nevşehir ve Çorumlular, Kırıkkale'de bu tarihi yeri gördünüz mü?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden rengarenk bozlak gecesi 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de devrilen LPG yüklü tankerin sürücüsü öldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87051

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171