KIRIKKALE
21°
00:45

Yatsı'ya Kalan Süre

Duman, İYİ Parti saflarına geçecek

Kırıkkale’nin ileri gelen iş insanlarından Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman İYİ Parti’ye katılacağını açıkladı.


SİYASİ HAYATINA İYİ PARTİ’DE DEVAM EDECEK
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkale TV’de İlyas Şen’in moderatörlüğü ve gazeteci Murat Bulut’un katılımıyla gerçekleşen Merak Edilenler programına katıldı. Canlı yayında Şen ve Bulut’un sorularını yanıtlayan Duman, siyasi hayatına İYİ Parti’de devam edeceğini açıkladı.  

“ŞEHRİMİZİN DEVASA BİR KAPASİTESİ VAR”
Yaptığı açıklamada Kırıkkale için elinden geleni yapacağını belirten Adnan Duman, “Siyaset yapmak istiyorum ama alışılagelmiş bir siyaset değil. Memleketimi başka yerlere taşımak istiyorum. Uzun zamandır konuşuyorduk. Sağ olsun Bülent Altınışık Başkanım desteklerini esirgemedi. Yakın zamanda İYİ Parti’de siyaset yapmaya devam edeceğim.  Şehrimizin devasa kapasitesi var ve onu ortaya çıkarmak için Adnan Duman olarak elimizden geleni yapacağım’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

20 ilden 240 sporcu Kırıkkale'de yarı finalde yarıştı

İlginizi Çekebilir

Tarlaya devrilen otomobilde 4 kişi yaralandı 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Cumhuriyet bayramı bir başka güzel 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42315

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171