KIRIKKALE
24°
04:32

İmsak'a Kalan Süre

Düğünde fenalaşan 15 yaşındaki çocuk, hastanede hayatını kaybetti

Ailesi ile birlikte Kırıkkale’den Antalya’ya düğüne giden 15 yaşındaki İrem Kaplan, katıldığı düğünde bir anda fenalaştı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kızın kalbin


CENAZESİ KIRIKKALE’YE GÖNDERİLDİ
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Ailesi ile komşularının düğününe giden İrem Kaplan, sahneye çıkıp, dans etmeye başladığı sırada düşüp, aniden bayıldı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Kısa süre içinde gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan İrem Kaplan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hastaneden alınan Kaplan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazeyi almaya gelen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Burada yapılan otopsinin ardından morgdan alınan Kaplan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Kırıkkale'ye gönderildi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66859

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171