°

Düğün, nişan ve asker uğurlamasına idari işlem!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, 04-10 Ağustos 2025 tarihleri arasında il genelinde düğün, nişan, asker uğurlama gibi etkinliklerde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirdi.


ÇEVREYE RAHATSZLIKTAN İDARİ İŞLEM

Yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenecek etkinlikler için toplam 144 taahhütname alındı. Ancak, yasal zorunluluk olmasına rağmen 3 gün önceden taahhütname vermeyen 3 etkinlik için idari işlem uygulandı. Denetimler sırasında ayrıca 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Trafik güvenliği ve çevre huzurunu bozan araç sürücülerine yönelik uygulamalarda ise 17 sürücüye araçlarında ses cihazlarını yüksek sesle kullanarak çevreye rahatsızlık vermekten cezai işlem yapıldı.

ABART EGZOZLARA CEZA YAĞDI!

Bunun yanı sıra 2 sürücüye de araçlarında abart egzoz kullanarak gürültü kirliliğine neden olmaları nedeniyle ceza kesildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Trafik güvenliğini tehlikeye atacak ve çevre huzurunu bozacak her türlü eyleme karşı kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 24 saat görev başındayız.” ifadelerine yer verildi. Yapılan bu denetimlerin, etkinliklerde daha güvenli ve huzurlu bir ortam sağlanmasına önemli katkı sunduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Mucize Kadınlar Kooperatifi’nden Ateş’e ziyaret

İlginizi Çekebilir

Yaşlı kadın, 3 metrelik havalandırma boşluğuna düştü

İlginizi Çekebilir

Şartları sağlayanlar 5 yıl erken emekli olacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46142

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171