KIRIKKALE
32°
00:34

Akşam'a Kalan Süre

DP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı istifa etti

Demokrat Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Nahit Günay, partisinden istifa etti. Günay, “Ailemin ve yakın çevremin telkini ve gerekse ülke menfaatini düşünerek 28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destek


“MEHMET DEMİR, BİR SÜREDİR YUVAYA DÖN TELKİNİNDE BULUNUYORDU”
26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale’nin bilinen esnaflarından Günaylar Gelinlik’in sahibi Demokrat Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Nahit Günay’ı ziyaret etti. Geçekleşen ziyaret sonrası DP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Günay, partisinden istifa etti. İstifa sonrası açıklamada bulunan Günay, “Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. 26. Dönem Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Mehmet Demir bir süredir şahsıma ‘yuvaya dön’ telkininde bulunuyordu. Bugün artık şahsi ikballerimiz yerine ülke menfaatini düşünmemiz gerektiğine inanıyorum. Gerek Sayın Mehmet Demir'in uğraşı, gerek ailemin ve yakın çevremin telkini ve gerekse ülke menfaatini düşünerek 28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğim. Aldığım bu kararın hayırlı olmasını temenni ediyor tüm dostlarımın da Sayın Erdoğan'a destek vermelerini temenni ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Akademik eğitim 18 Eylül’de başlıyor

İlginizi Çekebilir

Ağustos ayında 766 konut satıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hava nasıl?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55711

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171