KIRIKKALE
25°
01:56

Öğleye kalan Süre

DEAŞ operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı (TEM) ekipleri tarafından Kırıkkale dahil 6 ilde DEAŞ silahlı terör örgütü operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında Kırıkkale'de 2 DEAŞ şüphelisi gözaltına alındı.


KIRIKKALE DAHİL 6 İL GENELİNDE GERÇEKLEŞTİ
Türkiye genelinde terörle mücadeleye yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiren ve yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Terörle Mücadele Daire Başkanlığı (TEM) ülke genelinde bir operasyona daha imza attı. 28 Kasım 2022 tarihi itibariyle Kırıkkale dahil 6 il genelinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında Kırıkkale'de 2 DEAŞ şüpheli şahıs gözaltına alındı.

36 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI 
TEM koordinesinde silahlı terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda, Bingöl'de 2, Kırıkkale'de 2, Manisa'da 15, Mardin'de 5, Şanlıurfa'da 1 ve Tekirdağ'da 11 şahıs olmak üzere toplamda 36 şahıs, "Silahlı Terör Örgütü DEAŞ" şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Suç makineleri yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Cinayet şüphelisi tutuklandı

İlginizi Çekebilir

DEAŞ operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67968

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171