KIRIKKALE
21°
04:1

Öğleye kalan Süre

Çalınan buğdaylar çiftçiye teslim edildi

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde bir vatandaşın samanlığından 4 çuval halinde 200 kilogram buğday çalındı. İhbarı değerlendirerek harekete geçen jandarma ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakalayarak buğdayları mağdur çiftçiye teslim etti.


TEŞEKKÜRLER JANDARMA İYİ Kİ VARSINIZ 
Balışeyh ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 112 acil çağrı merkezinden aldığı bir ihbar üzerine harekete geçti. Samanlıktan çalınan 4 çuval halinde 200 kilogram buğday tohumunun çalındığı bilgisi üzerine harekete geçen jandarma komutanlığı ve JASAT ekipleri, hırsızlık olayını aynı köyden M.G.(E-18) ve F.Ö.(18) isimli şahısların yaptığını tespit etti. 


ÇALINAN BUĞDAY TESLİM EDİLDİ 
Jandarma ekiplerinin ısrarlı takip ve incelemeleri neticesinde, olayda kullanılan araç tespit edilerek, çalınan 4 çuval buğdayın Balışeyh ilçe merkezinde bulunan bir zahireciye 1000 TL karşılığında satıldığı tespit edildi.  Hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheli ve hırsızlık malı satın alan 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.  Cumhuriyet savcısının talimatı ile şüpheli şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen tohumluk buğday ise mağdur şahsa teslim edildi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

40 yaş üstü her 5 kişiden biri KOAH hastası

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “15 Temmuz kahramanlıkla kazanılmış demokrasi zaferidir”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Anız yakmak, yarınları yakmaktır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72043

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171