KIRIKKALE
28°
02:55

İkindi'ye Kalan Süre

Bahçeli: "2023'te adayımız belli, kararımız nettir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’ta gerçekleştirdiği mitingin ardından Kırıkkale’ye uğradı. Burada partilileriyle bir araya gelen Bahçeli, Yahşihan’da adının verildiği Devlet Bahçeli Bulvarı’nda araç ile gezindi yaptı. 


PARTİLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ 
2023’te yapılacak olan ‘Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ kapsamında Sivas’ta “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla miting gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’ya döşünü sırasında Kırıkkale’de mola verdi. Eypark Dinlenme Tesisleri’nde mola veren Bahçeli’yi MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Av. Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut ve parti yönetimi ile partililer karşıladı.

KIRIKKALE HALKINA SELAMLARINI İLETTİ
Bahçeli ve beraberindeki heyet dinlenme tesislerinde bir süre parti yönetiminden yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. MHP İl Başkanı Murat Abalı, Devlet Bahçeli ve heyetine hitaben "Sizleri Kırıkkale'de ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz" dedi. Değerlendirmelerin ardından Devlet Bahçeli, Kırıkkale halkına selamlarını iletti. Bahçeli'nin burada "2023'te adayımız belli, kararımız nettir. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı. 

BİZİM HEDEFİMİZ BELLİDİR 
Bahçeli ayrıca, "Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM'de vekil sayısı ile çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir" dediği öğrenildi. Yapılan görüşmenin ardından, Kırıkkale’de bulunan MHP heyeti, Devlet Bahçeli'yi Ankara'ya uğurladı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

İbrahim Uyar, MHP’den Bahşılı’ya talip

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte Kırıkkale’yi daha ileriye taşıyacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89460

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171