KIRIKKALE
25°
05:34

Öğleye kalan Süre

Bahattin Akyön’den esnaf ziyareti

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, saha çalışmalarını sürdürüyor. Esnafları ziyaret eden Akyön, onların sorun ve taleplerini dinleyerek sorun ve çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor. Saha ziyaretlerini gerçekleştiren Akyön, hem vatandaşların hem de esnafların sorunlarını dinliyor. Akyön, onların sorun ve taleplerini dinleyerek sorun ve çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ ANLATTIK
Akyön, “Kırıkkale esnafımızı ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. Dertlerini dinledik, çözüm yollarını konuştuk. Bizim dertlerine derman olacak çözüm önerilerimizi anlattık. Bu güzel ağırlamadan, bu güzel sohbetten dolayı esnafımıza çok teşekkür ederim. İnşallah birlikte sorunlarını çözeceğiz, onlara çok daha iyi bereketli imkanlarla çalışacakları ortamlar sunacağız. Allah esnaf dostlarımıza bol kazançlar nasip etsin” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “28 Mayıs’ı rekor oyla tamamlayacağız”

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Akyön: “Gazetecilik, en etkili mesleklerin başında gelmektedir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63729

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171