İSTİŞARELERDE BULUNDU
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz ve parti yönetimiyle bir araya gelen Akyön, yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu.
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Akyön, “AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılımızda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve il yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Haber:Süleyman Ok
Çocuklar Hera ve İglo’yu çok sevdi
Cebeci: “2022 yılında 243 milyon TL kredi verildi”
Yiğit Hamza’nın hayatını çaldı!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171