KIRIKKALE
25°
01:3

Yatsı'ya Kalan Süre

Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.


HER ZAMAN SAHADAYIZ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlara yapacakları çalışmaları ile projelerinii değerlendiren Akyön, “Hep birlikte büyük Kırıkkale’yi inşa etmeye hazırız. Sorunsuz bir altyapı ve 24 saat vatandaşın hizmetinde olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız” dedi.

PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ
Saha ziyaretlerini gerçekleştiren Akyön, hem vatandaşların hem de esnafların sorunlarını dinliyor. Akyön, onların sorun ve taleplerini dinleyerek sorun ve çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Akyön, “Kırıkkale esnafımızı ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. Dertlerini dinledik, çözüm yollarını konuştuk. Bizim dertlerine derman olacak çözüm önerilerimizi anlattık. Bu güzel ağırlamadan, bu güzel sohbetten dolayı esnafımıza çok teşekkür ederim. İnşallah birlikte sorunlarını çözeceğiz, onlara çok daha iyi bereketli imkanlarla çalışacakları ortamlar sunacağız. Allah esnaf dostlarımıza bol kazançlar nasip etsin” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Şahin’e ziyaret 

İlginizi Çekebilir

112 Müdürü Tekinay istifa ediyor

İlginizi Çekebilir

AK Parti’den birlik ve beraberlik

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91317

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171