Yahşihan İlçesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda, Taksirle Ölüme Neden Olma suçundan aranan A.E. (40) isimli şahıs yakalanarak, hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası olduğu belirtildi. Ayrıca, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından aranan M.Ç. (25) isimli şahıs da yakalandı.
Hakkında kesinleşmiş 2 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Her iki şahıs da, Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmek üzere işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilgili kuruma sevk edildi.

921 bin 187 ton inek sütü toplandı

Aranan 9 şüpheli Kırıkkale’de yakalandı

İftiralara aldırış etmeden Kırıkkale için çalışıyoruz
                            
                            Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171