KIRIKKALE
21°
00:54

Yatsı'ya Kalan Süre

Akdoğan: “Hepimiz büyük bir aileyiz”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Sağlık-Sen Genel Kurulu sonrasında Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi.


ÇALIŞANLARIN SORUNLARI DİLE GETİRİLDİ 
Yapılan toplantıda; seçim sonrası yeni dönem planlamalar değerlendirildi. Yüksek İhtisas Hastanemiz bünyesinde görev alacak Temsilcilerimizin, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımızın güncellenmesi yapıldı. Bu güncellemelerin devam edeceği belirtildi. Ayrıca Yüksek İhtisas Hastanesinde sağlık çalışanlarının talepleri konularında istişarelerde bulunuldu. 

HER ZAMAN HER YERDE YANINIZDAYIZ 
Toplantıda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Akdoğan; “Geçmiş dönemde Sağlık-sen ailemize emeklerini esirgemeyen her kademedeki arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yeni dönemde de tıpkı önceki dönemlerde de olduğu gibi sahada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız ile bir arada olacak onların dertleri ile dertlenecek, makul taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde de bizleri yalnız bırakmayarak emek verecek arkadaşlarımıza şimdiden gönülden teşekkür eder, çalışmalarında başarılar temenni ederiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Buluç: “Sağlık çalışanlarının mağduriyeti giderilmeli”

İlginizi Çekebilir

Sağlık çalışanları dualarla anıldı 

İlginizi Çekebilir

Başka canlar yanmasın! Laf değil, icraat bekliyoruz!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46159

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171