KIRIKKALE
27°
05:9

Öğleye kalan Süre

Ak Parti’den Bahşılı çıkarması

AK Parti Milletvekili Adaylar Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammet Emin Avundukluoğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesinde tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Kaplan,


SAHA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
14 Mayıs seçimlerine bir aydan kısa bir zaman kalan AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammet Emin Avundukluoğlu saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen programda seçim çalışmaları kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesinde tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Kaplan, Tekin ve Avundukluoğlu sonrasında Bahşılı ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlere AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin, Muhammet Emin Avundukluoğlu, İl Başkanı Bahadır Kılıç, Teşkilat üyeleri katıldı.  

OYUNLARI MİLLETİMİZ HER DAİM BOZMUŞTUR
Seçim takviminin kısa olması nedeniyle merkezde ve ilçelerde yoğun bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Bahadır Kılıç, gayretle seçim çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. 14 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek seçimlerden, hem Cumhurbaşkanlığı hem Milletvekilliğinde büyük bir farkla kazanacaklarını dile getiren Kılıç “Statükonun egemen olduğu o eski Türkiye’yi isteyenler, önlerinde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi görüyorlar. Bu nedenle çeşitli oyunlar sahneye koyarak ülkemizi engellemek istiyorlar. Bu oyunları milletimiz her daim bozmuştur. Biz milletimizin ferasetine ve ülkemizin istikrarına dur denilmesi yönünde yapılan tuzaklara izin vermeyecektir” diye konuştu. 

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Milletvekili adayı Mustafa Kaplan, “Kırıkkale’nin her bir noktasında 28. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili adaylarımız Ergün Tekin ve M.Emin Avundukluoğlu ile vatandaşlarımızın yanındayız. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onların taleplerine kulak veriyoruz. Bahşılı'mızda esnaflarımızı ziyaret edip, hemşerilerimizle hasbihal ettik. Bahşılılı hemşehrilerimiz Türkiye Yüzyılı'na, 14 Mayıs'ta Kırıkkale'mizden çıkacak büyük zafere hazır. Halkımızın güveniyle, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ak Parti Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesinde de ziyaretlerde bulunarak hasta ve hasta yakınlarıyla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlginizi Çekebilir

431 adet sentetik hap ele geçirildi!

İlginizi Çekebilir

40 yaş üstü her 5 kişiden biri KOAH hastası

İlginizi Çekebilir

Çorabının içinde sakladığı uyuşturucuyu jandarma buldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80704

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171