KIRIKKALE
25°
00:19

Akşam'a Kalan Süre

AK Parti’de yeni yönetim şekilleniyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda yaşanan bayrak değişiminin ardından yeni il başkanı Engin Pehlivanlı’nın yönetimi kamuoyunda merakla bekleniyor. Yönetim listesine AK Parti’nin gölgesinde geçmişte siyaset yapan isimlere de yer vermesi beklenilen Pehli


KAMUOYUNDA MERAKLA BEKLENİYOR 
Önümüzde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için siyasi çalışmalarına başlayacak olan AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’nın yeni yönetiminin de kimlerden oluşacağı ise kamuoyunda merak ediliyor. Yeni yönetimde neredeyse komple revizyona gidilecek. Eski yönetimden 3-5 kişinin kalacağı geriye kalan tüm listenin yenilenmesi bekleniyor. İsim çalışması yapan Başkan Pehlivanlı, listeyi yakında genel merkeze sunacağı öğrenildi. Yaklaşık 100 kişinin listede olduğunu ve genel merkezin bu isimlerin içinden 40 asil 20 yedek yönetim kurulu üyesi seçeceği öğrenildi.

YÖNETİM YENİLENECEK
Başkan Pehlivanlı’nın listesine eski yönetimden İsmail Yaman, Resul Doluca, Cahit Çiçek, Emre Baştuğ, Hüseyin Özçelik gibi isimlerin yer alacağı, eski merkez ilçe başkanı Emrah Doğan, 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Arslan gibi isimlerinden yeni yönetimde yer alacağı edilinen bilgiler arasında. Listenin genel merkeze sunulduktan kısa bir süre sonra  yönetimin açıklanması bekleniyor.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Büyüğüne hürmet ömrüne bereket projesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 21,5 litre sahte içki ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Bu nine Cumhuriyet ile aynı yaşta

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45149

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171