°

2 bin 411 adet sentetik ecza ele geçirildi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 07-13 Ocak 2025 tarihleri arasında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi.


ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmalar neticesinde 2.411 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında, 11 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, 4 şüpheli tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirterek, halkın güvenliği için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Cumhuriyet için 100 fidan toprakla buluştu

İlginizi Çekebilir

Hüseyin Kahya’ya Kırıkkale değil, Türkiye minnet borçlu

İlginizi Çekebilir

Sigarayı bırak, hayatı bırakma!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89324

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171