KIRIKKALE
21°
03:36

İmsak'a Kalan Süre

13 yaşındaki kıza cinsel istismar davasında 15 yıl hapis istemi

Kırıkkale'de 13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 2 kişi hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.


KIYAFETLERİNİ ÇIKARARAK İSTİSMARDA BULUNDU
Kırıkkale'de 2020 yılının Aralık ayında meydana gelen olayda, B.N.G. isimli 13 yaşındaki kız çocuğu, annesiyle tartıştıktan sonra hava almak için dışarı çıkmış ve E.T. (22), E.K. (22) ve S.T. ile buluşmuştu. Daha sonra buluştuğu 3 kişi ile birlikte S.T.'ye ait bahçeye giden B.N.G.'nin burada 3 kişiyle birlikte bir şeyler içtiği iddia edildi. Ardından E.T., B.N.G ile odaya girerek burada küçük kızın kıyafetlerini çıkartıp cinsel istismarda bulundu. Ertesi gün E.T. ile bir aparta giden B.N.G., E.T.'nin kendisine yönelttiği birlikte olmak teklifini reddetti. 

2 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Apartta yaşanan olayın ardından erkek arkadaşının halasının evine giden B.N.G., durumu erkek arkadaşının halasına anlattı. Halanın ısrarları telkinleri üzerine polis merkezine giden B.N.G., E.T ve E.K.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. E.T. ve E.K. yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

ADLİ TIP RAPORUNDA DNA'LAR EŞLEŞTİ
Soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulan tutuklu sanıklar E.T. ve E.K. suçlamaları kabul etmedi. Adli Tıp Kurumu tarafından B.N.G.'nin hakkında düzenlenen raporda, mağdurun kıyafetleri üzerinde bulunan bulgularla şüpheli E.T. ve E.K.'nin DNA'larının eşleştiği belirtildi. Ayrıca mağdurun üzerinde üçüncü bir kişiye ait bulgular olduğu da tespit edildi. 

3 YILDAN 15 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili iddianame hazırlandı. İddianamede, tutuklu şüphelilerden E.K. hakkında sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel istismar suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar, E.T. hakkında ise çocuğun cinsel istismarı suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

KIRIKKALE DHA - BURAK CAN

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19506

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171