YENİ GÖREVE GETİRİLDİ
Sağlık camiasının önemli isimleri arasında yer alan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde geçmiş dönemlerde başhekimlik görevinde bulunan ve Dr. Osman Acar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Hastanede uzun süredir başhekimlik yapan Op. Dr. Mehmet Duran, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine atanmıştı. Duran’ın yerine göreve getirilen Dr. Osman Acar’ın sözleşmesinin Sağlık Bakanlığı’nda imza aşamasında olduğu öğrenildi.
OSMAN ACAR KİMDİR?
Kırıkkale doğumlu olan Dr. Osman Acar, sağlık camiasında uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği yaptı.
2011 yılında AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan Acar, 2013’te Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevinde bulundu. 2018’de Etimesgut Şehit Sait Ertürk Hastanesi Başhekimi olarak atanan Acar, şimdi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin başhekimi olarak görev yapacak.
Kırıkkale’de kışlık salçalık hazırlıkları başladı
Balışeyh’te çalışmalar aralıksız sürüyor
Uzaktan kumanda kullananlar dikkat!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171