°

Osman Acar, Afyonkarahisar’ın yeni başhekimi oldu

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde geçmiş dönemlerde başhekimlik görevinde bulunan ve sağlık camiasının önemli göz doktorları arasında yer alan Osman Acar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı.


YENİ GÖREVE GETİRİLDİ

Sağlık camiasının önemli isimleri arasında yer alan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde geçmiş dönemlerde başhekimlik görevinde bulunan ve Dr. Osman Acar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Hastanede uzun süredir başhekimlik yapan Op. Dr. Mehmet Duran, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine atanmıştı. Duran’ın yerine göreve getirilen Dr. Osman Acar’ın sözleşmesinin Sağlık Bakanlığı’nda imza aşamasında olduğu öğrenildi.

OSMAN ACAR KİMDİR?

Kırıkkale doğumlu olan Dr. Osman Acar, sağlık camiasında uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği yaptı.

2011 yılında AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan Acar, 2013’te Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevinde bulundu. 2018’de Etimesgut Şehit Sait Ertürk Hastanesi Başhekimi olarak atanan Acar, şimdi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin başhekimi olarak görev yapacak.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kışlık salçalık hazırlıkları başladı

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’te çalışmalar aralıksız sürüyor

İlginizi Çekebilir

Uzaktan kumanda kullananlar dikkat!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66589

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171