°

Kurtuluş Parkı tamamlanıyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kurtuluş Parkı’ndaki çalışmaların hızla devam ettiğini duyurdu.


ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Önal, Mahalle Muhtarı Ramazan Aksoy ve Park Bahçeler Müdürü Okan Oluk ile birlikte park alanındaki yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Önal, tamamlandığında Kurtuluş Parkı'nın mahalleye büyük bir değer katacağını vurguladı. Parkın, yeşil alanları, oyun alanları ve dinlenme köşeleriyle her yaş grubuna hitap edeceğini belirten Başkan Önal, halkın daha kaliteli zaman geçirebileceği bir sosyal alan oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

ÖNEMLİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRACAK

Parkın, mahalle sakinlerinin dinlenebileceği, çocukların güvenle oynayabileceği ve her yaştan vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olacağı ifade edildi. Çalışmaların hızla sürdüğü ve kısa süre içinde tamamlanmasının planlandığı park, mahalleye önemli bir yaşam alanı kazandıracak.

İlginizi Çekebilir

O havuz kullanıma kapatılıyor

İlginizi Çekebilir

11 bin 900 dolu makaron ve kaçak sigara ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Su faturalarında kirleten öder sistemi geliyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28539

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171