HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ
İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla Nur Camiinde ve İlçeler dahil tüm camilere sabah namazı vaktinde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Yoğun katılımın olduğu sabah namazı buluşmasında İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar namaz sonunda sohbet ederek, dua etti.
PROVAKASYON ASLA KABUL EDİLEMEZ
Müftü Yaşar, “Kur'an-ı Kerim; tüm insanları cehaletten aydınlığa çıkarmak ve insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmek için Yüce Allah tarafından gönderilen hayat rehberi ilahi bir kitaptır. Bu nedenle ona yönelik hiçbir saygısızlığın ve onun üzerinden yapılacak hiçbir provakasyonun kabul edilmesi mümkün değildir” dedi.
Haber: Burak Çalışkan
Kubbeler, sabah namazında Kur'an-ı Kerim sesiyle inledi
Kırıkkaleli minikler herkesi duygulandırdı
İl Müftülüğü ’nün irşat programları sürüyor
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171