Ziyaretin ardından Şube Başkanı Satılmış Düzgün, Genel Başkan Korkmaz’a ve genel merkez yöneticilerine teşekkürlerini sundu. Düzgün, “Vakfımızı onurlandırarak bizleri ziyaret eden TÜRKAV Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz’a en içten teşekkürlerimizi sunarım. Birliğimiz daim olsun inşallah,” dedi.
Ziyaret, vakfın birliğini ve dayanışmasını pekiştiren, verimli bir görüşme olarak kaydedildi. TÜRKAV Kırıkkale Şubesi, toplumsal katkı sağlama misyonunu sürdürerek, gençlerin eğitimine ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında
Kırıkkale’de siber suçlarla mücadele başarısı
Kapınızdayız projesi umut oluyor
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171