°

Kırıkkale’de kaçak tütün operasyonu

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri,Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarda iki şüpheliyi yakaladı


KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

M.K. ve Z.K. isimli şahısların adreslerinde yapılan aramalarda, 10 bin adet içi doldurulmuş makaron ile 6 kilogram açık tütün ele geçirildi. Kaçak tütün ve tütün mamullerine el konulurken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden ve vergi kaybına neden olan kaçak tütün ticaretine karşı mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan 8 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

Temu’dan alınan üründe gizli tehlike

İlginizi Çekebilir

Gençlerin yüzde 7,7'si eğitimini yarıda bıraktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52962

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171