Çıkan yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.
İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Keskin ilçesine bağlı Kevenli köyünde, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ile diğer köylülere ait olan tarım arazilerinde yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen ve yaklaşık 200 dönüm alanda çıkan yangın, ekipler tarafından söndürüldü. AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Ekmel Cönger, bölgede incelemelerde bulundu.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, “Kevenli Köyümüzde ekili tarım arazilerimizde çıkan yangın sebebiyle bölgeye intikal ettik. Hamdolsun itfaiye ekiplerimizin hızlı müdahalesiyle yangın çok büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Çiçek Abbas değil, Kırıkkale minibüsü!

Yoğurt üretimi artış gösterdi

Ocak 2025’te Güven Endeksleri Yükseldi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171