°

GURURLANDIRAN BAŞARI 

Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'te gerçekleştirilen Halter Avrupa şampiyonasında Kırıkkaleli Haydar Ayar, Avrupa şampiyonu oldu. Ayar, altın madalya alarak herkesi onur ve gururlandırdı.


Kırıkkale’de uzun yıllar halter branşı alanında spor yapan Haydar Ayar, Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'te gerçekleştirilen Halter Avrupa şampiyonasında altın madalya aldı. Ayar, altın madalya alarak herkesi onur ve gururlandırdı. Tüm Engelliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Erkoç, “Sporcumuzu, Yeliz ve Cemal hocalarımı bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı beyi ve Gençlik spor il müdürümüz Hamza Güneş beyi ve tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Kırıkkale engelliler spor kulübü olarak şanlı bayrağımızı dalgalandırmanın ve Kırıkkale’mizin adını dünyaya duyurmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Spor lisesinde eğitimler incelendi

İlginizi Çekebilir

Sentetik ecza ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Erkoç: “Toplumun ayrılmaz bir parçasıyız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60776

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171