GELECEK NESİLLERE EN GÜZEL MİRAS
İlçede düzenlenen ağaç dikim programına Kaymakam Tuğçe Uzunyol, Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, protokol üyeleri, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Kırıkkale Orman Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen etkinlikte, çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu. Doğaya katkı sunmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla gerçekleştirilen program, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Özellikle öğrencilerin etkinliğe aktif katılım sağlaması, çevre duyarlılığının küçük yaşlarda kazandırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
YEŞİL BİR DOĞA VURGUSU YAPILDI
Programda konuşan yetkililer, ağaçlandırma çalışmalarının yalnızca bugünü değil geleceği de ilgilendirdiğine dikkat çekerek, doğanın korunmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı. Etkinlik boyunca öğrenciler, fidan dikiminin önemini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Doğa sevgisinin yaygınlaştırılması ve çevre bilincinin güçlendirilmesi hedefiyle düzenlenen etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Organizasyona katkı sunan Kırıkkale Orman Müdürlüğü’ne teşekkür edilirken, benzer etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

Diyaliz hastasına Türkyılmaz’dan sürpriz doğum günü

Kur’an Kursları futbol turnuvası devam ediyor

Kırıkkale'de ormanlık alana pullukla "100. Yıl" yazdı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171