°

Çelebi ilçesinde aşure birlikteliği

Çelebi ilçesinde aşure birlikteliği


BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİDİR

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi, Muharrem Ayı ve Aşure Haftası dolayısıyla düzenlenen geleneksel aşure etkinliğine ev sahipliği yaptı. İlçeye bağlı Halildede köyünde gerçekleştirilen programa, Çelebi Kaymakamı Metehan Toy başta olmak üzere İlçe Jandarma Komutanı, köy muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Aşurenin birlik ve beraberliğin simgesi olduğu vurgulanan programda, Kaymakam Toy, yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ve kültürel değerlerin yaşatılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Köy halkı da aşure ikramında bulunarak programa renk kattı.
İlginizi Çekebilir

Noterde işleri olanlar dikkat! Fiyatlarda değişiklik

İlginizi Çekebilir

69 yaşında okuma yazma öğrendi, 72'sinde şiir kitabı çıkardı

İlginizi Çekebilir

Üniversiteden dijital dönüşüm hamlesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30037

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171