°

Ankara Abisi Kırıkkale’de bir geleceğe dokundu

Ankara’da kurduğu "Ankara Abisi İyilik Derneği" ile yüzlerce ihtiyaç sahibine destek veren Yasin Oyanık, bu kez Kırıkkale’de mevsimlik tarım işçiliği yapan bir aileye uzattığı yardım eliyle gündeme geldi.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Ankara’da kurduğu "Ankara Abisi İyilik Derneği" ile yüzlerce ihtiyaç sahibine destek veren Yasin Oyanık, bu kez Kırıkkale’de mevsimlik tarım işçiliği yapan bir aileye uzattığı yardım eliyle gündeme geldi. Şanlıurfa’dan Kırıkkale’ye çalışmak için gelen aileyle kurduğu bağdan bahseden Oyanık, tarlada tanıştığı kız çocuklarının eğitimine destek sözü verdi. “Öyle bir bağ kurduk ki sanki kendi kızlarım” diyen Oyanık, hem maddi hem de manevi olarak bu çocukların yanında olacaklarını vurguladı.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNACAĞIZ

Ailenin babası ve amcasının da kız çocuklarının okuması için istekli olduğunu ifade eden Oyanık, "Önce Allah, sonra siz şahit olun; bu kızlarımızı yalnız bırakmayacağız" dedi. Kızların eğitim hayatı boyunca burs desteği sağlayacaklarını açıklayan Oyanık, onların geleceğe güvenle bakabilmesi için her türlü desteği sunacaklarını belirtti. Ankara Abisi Yasin Oyanık, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı AŞTİ’den ayrıldıktan sonra kurduğu iyilik derneği aracılığıyla, doğmamış bebekten üniversite öğrencilerine kadar birçok ihtiyaç sahibinin hayatına dokunmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Binlerce sentetik hap ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Yüksek İhtisas Hastanesi 27 kriterde denetlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69728

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171