°

36. Vergi Haftası kutlanıyor

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 36. Vergi Haftası münasebetiyle İl Defterdarı Serdar Esen ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


YENİ DÖNEMDE VERGİ GÜVENDİR SLOGANI

İl Defterdarı Serdar Esen, 24 Şubat-2 Mart 2025 tarihleri arasında "Vergi Güvendir" sloganıyla kutlanacak 36. Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirilecek faaliyet ve etkinlikler hakkında Vali Makas’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Makas, Vergi Haftası’nı kutlayarak, İl Defterdarı Esen’e ve tüm personele görevlerinde başarılar diledi. Bu anlamlı haftanın, vergi bilincinin artırılması açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirten Vali Makas, tüm etkinliklerin vergiye olan güvenin pekiştirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Hastanelerin afet durumundaki yol haritası belirlendi

İlginizi Çekebilir

Koruyucu aile modeli uzmanlar tarafından anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kargo kolisinde kaçak alkol çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88240

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171