KIRIKKALE
22°
00:46

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de park ve bahçelerin bakımı yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ve mahallelerde bulunan parkların bakımına devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu yıl da bir birinden farklı çiçek ve bitkiler parkları cadde ve sokakları süslüyor.


PARK VE BAHÇELERİN BAKIMI YAPILIYOR
Yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan park ve bahçelerde hummalı çalışmalar devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından seralarda yetiştirilen çiçekler; park, cadde ve sokakları süslüyor. Park, bahçe ve yeşil alanların bakımının yanı sıra şehir merkezinde ve yol kenarlarında bulunan ağaçların da budanarak gençleştirme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri “Belediyemize ait seramızda çiçeklerin yetiştirme çalışmaları da devam ediyor. Hayat kaynağımız olan yeşil alanların düzenlenmesi ve bakımı, şehrimizin dört mevsim daha güzel görünmesi için ekiplerimiz yoğun bir çaba harcıyorlar” dedi. 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79035

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171