KIRIKKALE
22°
01:50

Öğleye kalan Süre

Yahşihan’da yaşlılar unutulmadı

Vatandaşlara yönelik sosyal projeler gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların evlerini temizledi.


EVİN HER NOKTASI TEMİZLENDİ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla gerçekleştirilen etkinlikte, evinde yalnız veya eşiyle birlikte yaşayan, günlük hayatta rutin işlerini yapmakta zorlanan yaşlıların evleri temizlendi. Temizlik için gittikleri evlerde; yerleri, halıları süpürüp, tozları alan, cam, kapı ve çerçeveleri temizleyip, mutfak, tuvalet ve banyo temizliğini de yapan belediye ekipleri, evin her noktasını temizledi. 

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Yaşlı ve engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz; “18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarımızın yanında olup vefamızı göstermek istedik. Onlar bizim için bir gün değil her gün özeller. Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza dokunan projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Evlerini temizlemekte zorlanan yaşlılarımıza destek oluyoruz. Onlara değer veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren kurmuş olduğumuz Yahşi Masa Birimimiz vatandaşlarımızın her zaman yardımına koşmaya hazırdır. Temizlik ekibimiz belli periyotlarla bu çalışmaları gerçekleştirmeye devam edecek. Biz Yahşihan Belediyesi olarak büyüklerimize her zaman sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Yahşihan’da yaşayan 74 yaşındaki Nazik Parlak; “Belediye Başkanımız sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz. Çok memnunuz Allah ondan razı olsun. Ekipler geldi, evimizi temizlediler. Her türlü ihtiyacımızı karşıladılar” dedi.
 

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14111

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171