KIRIKKALE
28°
00:56

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan’da işyerleri dezenfekte edildi

Yahşihan Belediyesi artan vakalardan dolayı ilçede harekete geçti. Alışveriş yapacak vatandaşlar ve işyeri çalışanlarının sağlığı gözetilerek ilçedeki esnafların işyerleri tek tek dezenfekte edildi.


“ESNAFIN YANINDAYIZ”
Artan vakalardan dolayı ilçede harekete geçen Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hem vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu şekilde alışveriş yapması hem de esnafın yükünü hafifletmek amacıyla ilçede bulunan iş yerlerini tek tek dezenfekte etti. Cadde ve sokaklarda düzenli olarak gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının yanında kamu kurum ve kuruluşları, pazaryerleri, toplu taşıma araçları, aile sağlık merkezleri ve vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de aktif bir dezenfekte çalışması yürüten Yahşihan Belediyesi ‘esnafın yanındayız’ mesajı verdi. İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, gerçekleştirilen duyarlı ve özverili çalışmalardan ötürü Yahşihan Belediyesine ve Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkürlerini iletti.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19137

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171