KIRIKKALE
22°
02:40

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan'da futbol şöleni

Vatandaşlara yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, spor alanında renkli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 10-13 ve 14-16 yaş gruplarından oluşan Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın gösteri ve açılış maçını Yah


ÇOCUKLARA KRAMPON VE FORMA HEDİYESİ

Yahşihan Belediyesi tarafından organize edilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası şöleni start aldı. Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar özledikleri futbol topuna kavuştular.  Ailelerinin de büyük ilgi gösterdiği turnuvaya 20 takım katıldı. Formaları ve ayakkabıları belediye tarafından karşılanan takımlar turnuvanın ilk gününden itibaren şampiyonluk kupası için kıyasıya bir mücadele örneği sergilediler. 

BİRLİKTE BAŞLAMA VURUŞUNU YAPTILAR

Turnuvanın açılış maçında basın mensuplarından oluşan takım belediye çalışanlarından oluşan takımla karşı karşıya geldi. Başlama vuruşunu Yahşihan Kaymakam Vekili Bahşılı Kaymakamı Erdem Karanfil, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı yaptı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç Burak Can ve Serdarhan Tetik’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. 

MHP YÖNETİMİNDEN GÖSTERİ MAÇI

Günün ikinci gösteri maçında bu defa MHP yöneticileri ile belediye yöneticileri karşılaştı. MHP İl Başkanı Baloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abalı’nın futbolları ile büyük beğeni topladığı maç 4-3 Yahşihan Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.  Gösteri maçlarından sonra turnuva resmen başladı. Belediye Başkanı Türkyılmaz, özellikle salgın nedeniyle kapalı kalan çocuklar için böylesi bir organizasyon yaptıklarını belirtirken, aileler bu etkinlik için Türkyılmaz’a teşekkür ettiler.

FİNAL MAÇI EYLÜL’DE OYNANACAK

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Türkyılmaz, “Sporun bireysel ve toplumsal yararı temel alındığında hem birey hem de toplumlar için sağlıklı bir yaşam biçimi olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Yani spor sadece sağlık değil aynı zamanda doğru bir eğitim biçimidir. Yahşihan Belediyesi olarak bu anlayışla çocuklarımız gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı spora teşvik ediyoruz.  Gençlerimizin forma renkleri farklı olsa da aynı duygularla sportif mücadele içerisinde olacaklar, yeteneklerini sergileyecekler, Finalimizi Eylül ayında yapıp, yine planladığımız güzel bir konserde gençlerimizin kupalarını vermeyi planlıyoruz” dedi.

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42091

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171