KIRIKKALE
24°
05:27

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürüyor

Üretken belediyecilik anlayışı ile hiç durmadan çalışmalarına devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, söz vermiş olduğu yemekhane projesinin açılışını gerçekleştirdi. Yemekhanenin belediye işçisinin yanı sıra yardıma muhtaç ailelere de hizm


TEK TEK SERVİS YAPTI
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediye çalışanları için bir yemekhane yapılacağını duyurmuştu. Türkyılmaz, söz vermiş olduğu yemekhanenin projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye çalışanlarına tek tek yemek servisi yapan Başkan Türkyılmaz, daha sonrasında personellerle beraber yemek yedi. Dualar eşliğinde son bulan yemekhane açılış programında, çalışanların hal hatırlarını soran Başkan Türkyılmaz, belediye çalışanlarıyla birebir muhabbet etti. Seçim vaatleri arasında yemekhane ve aşevi projesi yer alan Başkan Türkyılmaz, vaadini yerine getirdiği için mutlu olduğunu belirtti.

"386 PERSONELE HİZMET VERECEK"
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yemekhane açılışında yapmış olduğu açıklamasında, “İşçilerimize onlar için yeni bir yemekhane inşa edeceğimize söz vermiştik, bu sözümüzü yerine getirdik. 1 aşçıbaşı, 1 aşçı, 1 gıda mühendisi ve 1 bulaşıkçı ile toplam 386 personele hizmet verecek olan yemekhanemizi çalışanlarımızla hep beraber yemek yiyerek açtık. Yemekhanemizde gıda mühendisimiz kontrolünde günlük 4 çeşit yemek çıkacaktır. Yemeğimizin maliyeti 10 TL olacak şekilde başlangıç olarak toplamda 200 kişilik personelimize yemek imkânı sağlanacaktır. Yemekhanemiz geçici olarak garaj amirliği dinlenme yerinde hizmet verecek olup, daha sonra kalıcı olarak yapılan fen işleri müdürlüğü binamızda yer alacaktır. Yemekhanemiz ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza çık olup, maddi olarak sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da yemek teminini sağlayacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15393

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171