KIRIKKALE
21°
01:15

Öğleye kalan Süre

Yahşi sordu, Saygılı cevapladı: ‘Duman’dan Allah razı olsun’

Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Duman’ın “Saygılı’ya kefilim” sözünü ve satışı yapılan arazileri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya sordu. Başkan Saygılı, “Allah razı olsun. Mustafa Bey bizimle ilgili


“BİZ İHALEMİZ VAR DİYE BANGIR BANGIR BAĞIRDIK”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkaleli basın mensupları ile birlikte yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Saygılı, Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’nin de sorularını yanıtladı. Kırıkkale Belediyesi’nin MKE’den devraldığı ve geçtiğimiz gün satışını gerçekleştirdiği arsalara değinen Gazeteci Yahşi, “Satışa çıkarılan 3 arsa vardı ancak ikisi satıldı. Biri neden satılamadı?” sorusunu yöneltti. Başkan Saygılı ise Yahşi’nin sorusuna, “Biz üç tane araziyi satışa çıkarmıştık. Biz zaten parça parça çıkıyoruz hepsini birden çıkmıyoruz. Onlar ön planda olan yerler varken arka planla olan yerleri almayalım diye düşünmüş olabilirler. Bu bir tercihtir. Biz açık, şeffaf, bangır bangır bağırarak bizim ihalemiz var buyurun gelin arkadaşlar diye ortaya çıktık.” cevabını verdi.

“İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ, SAYGILI’YI NEDEN ÖVDÜ?”
Yahşi’nin değindiği bir diğer konu ise İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Duman’ın “Saygılı’ya kefilim” sözü oldu. Kadir Yahşi’nin yeniden gündeme getirdiği konuya kayıtsız kalmayan Başkan Saygılı, “Öncelikle arkadaşlar,  meclis üyelerimiz CHP’li meclis üyelerimiz, İYİ Partili olarak kazanmışlar. Onlar orada milletvekili ile birlikte bir açıklama yapıyorlar ki, o gün benim olmadığım faaliyet raporunun oylandığı sırada, mecliste bu konu tartışılırken, Meclis Üyesi Mustafa Bey de Allah razı olsun bizimle ilgili ‘dürüst ve şeffaflığına ben de kefilim’ demiş. Söylemiş olduğu hadise bu.” şeklinde cevap verdi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11315

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171